nedeľa 4. decembra 2016

Vianočný wishlist |Knižný advent 2016


Vianoce sú už za dverami, najvyšší čas napísať list Ježiškovi nemyslíte? I keď ja som už stará na takéto listy, rozhodla som sa, že sa s vami podelím o to, čo by som si pod stromčekom rada našla.
Týmto sa zapájam aj do Knižného adventu, ktorý organizuje Adrián z blogu Universe of wonderful books - ktorý sa mi naozaj páči, len škoda, že som ho nejako prehliadla minulý rok :/
Čím začať? Vecí, ktoré by som si priala je naozaj veľa, či už hmotných alebo aj nehmotných, s ktorými je to už tažšie..
Nedávno som natrafila na úžasné "knihomoľské" sviečky - Book Lovers' Soy Candle, ktoré sú dostupné vo vôňach od výmyslu sveta. Mňa by potešila určite každá, ale obzvlášť: Christmas at the Burrow, Hatter's tea party, Dumbledore's office, Butterbeer alebo Sexy Librarian a množstvo ďalších :) Nemusia to byť však len sviečky od tejto značky, existuje aj množstvo iných s takýmito knižnými vôňami :)
K Vianociam neodmysliteľne patria vianočné svetre. A čo tak harrypotterovský vianočný sveter, nie, teraz nemyslím sveter od Molly, i keď aj ten by ma určite potešil :D 
Ak si od vás ľudia často pôžičiavajú knihy, skúste si "založiť vlastnú knižnicu" a tento set vám nebude určite na škodu :) Príde mi to strašne zlaté, i keď možno zbytočné... :)
Na to, aby sme čítali v teple a pohodlí, je skvelá deka, ale čo tak deka, do ktorej môžete naozaj zaliezť a má ešte aj úžasný dizajn ako táto - chvost morskej panny. Nakoľko mám morské panny v poslednej dobe naozaj rada, tak toto by bol pre mňa naozaj dokonalý darček.
Už dávno obdivujem všade na internete Funko Pop postavičky, síce sú dosť drahé a nemajú nejaké veľké využitie - okrem ozdoby, ale aj tak sú strašne roztomilé. 
A teraz určite niečo, na čo vlastne čakáte a to sú knihy! Je ťažké vybrať z množstva úžasných kníh, ktoré by som rada vlastnila, ale vrhnime sa na to :) 
Vianočná kniha Dárek z pravé lásky - ktorý síce z lásky asi nedostanem, no po tejto knižke pokukujem už odkedy vyšla :) 
Pokračovanie Upírskej akadémie, kniha Illuminae, Mrazivý oheň, Řeky Londýna alebo aj Panský klub, na ktorý som počula dobré ohlasy - aj keď to nie je kniha pre každého...
Knižka Insomnia vyšla už skôr, vnímala som to, boli rôzne besedy a podpisové akcie, no popravde, ja som si až teraz zistila o čom knižka vlastne je a ľutujem, že som tak neurobila skôr. Vyzerá naozaj dobre a verím, že aj taká bude :)
Tých knižiek by som tu vybrala oveľa viac, ale to by bolo veeeľmi nadlho, takže stačí týchto 7 (aj tak je dosť nereálne, že dostanem všetky z nich :D)

Toto by bol môj wishlist, som však typ, ktorý by potešilo naozaj všetko - či už nejaké DIY, kresba alebo akákoľvek maličkosť :) Nemôžem tu dať všetky veci sveta, takže aspoň takto :) Vybrala som len tie, ktoré sa týkajú aspoň okrajovo kníh, keďže toto je predsa len knižný blog :)

Čo si prajete pod stromček vy? Čo by vás najviac potešilo? :) 






1 komentár:

  1. Júj, tie sviečky sú super ^.^ Ani som nevedela, že také existujú :D Joj, a tie postavičky sú zas zlaté♥ Pekný wishlist...máme aj spoločné prianie ohľadom svetra...nesmie chýbať a ten, čo spomínaš by určite potešil :D ;)

    OdpovedaťOdstrániť