sobota 26. septembra 2015

✏ Labyrint: Zhorenisko - Skúška |minirecenzia

Názov knihy: Labyrint: Zhorenisko - Skúška
Séria: Labyrint (2. diel)
Autor: James Dashner
Počet strán: 344
Vydavateľstvo: Ikar (Yoli)
Rok vydania: 2015






Moja recenzia:

Flekári zisťujú, že ich labyrint nebol jediný, čo sa dozvedia vďaka chlapcovi, menom Aris, ktorý pochádza z iného labyrintu. Teresa náhle zmizne a v jej izbe sa objaví práve Aris. Keď si už všetci, čo unikli z Labyrintu myslia, že sú v bezpečí, objaví sa neznámy muž, ktorí im pripomína potkana a oznámi im, že testovanie pokračuje a čaká ich ďalšia skúška v Zhorenisku, ktorú musia zvládnuť za 2 týždne.

Dobrodružstvo pokračuje a stretávame sa tu opäť s našimi flekármi, no i s obyvateľmi druhého labyrintu, ktorý obývali narozdiel od prvého (teda labyrintu, kde bola skupina A) dievčatá. Prejsť zhoreniskom nie je až tak jednoduché ako sa na prvý pohľad zdá, v labyrinte na nich číhali len tvory, no tú sú i ľudia, ktorí môžu byť iní ako sa na prvý pohľad zdajú. No nájdu tu samozrejme i nejakých tých spojencov, ktorých však nebude veľa. Podarí sa Thomasovi nájsť Teresu?
V tejto knihe sa dozvieme aj viac o CHAOSe, či už vďaka spomienkam, ktoré sa vynoria Thomasovi v mysli alebo skutkom, ktoré CHAOS vykoná. No stále to nebude koniec.

Kniha rozhodne stála za prečítanie, mne sa veľmi páčila, rovnako i prvý diel, nakoľko sú ďalšie diely, ktoré však ešte nie sú preložené, tak môžete čakať aj ďalšie recenzie na túto sériu (no najprv musia výjsť), ak ste nečítali recenziu na prvú knihu, tak ju nájdete tu:
Labyrint: Útek (1. diel)
Labyrint: Smrteľná liečba (3. diel)




Moje hodnotenie: 4,75/5

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára