nedeľa 6. marca 2016

100 odberateľov na YouTube/BookTube?!

3.3.2016 som dosiahla hranicu 100 odberateľov ♥

Ahojte! Som tak neskutočne nadšená, neviete si ani predstaviť ako ma to potešilo! 100 odberateľov je pre mňa niečo neuveriteľné. 100 ľudí, ktorí videli aspoň jedno z mojich videí, zapáčilo sa im (možno :D) a následne klikli na tlačidlo "prihlásiť sa na odber"...

Viem, že tento blog navštevuje len zopár ľudí, no ak náhodou patríte medzi tých, ktorí sledujú aj moje videá, tak vám chcem povedať jedno obrovské ĎAKUJEM!
Človek sa hrnie hneď s väčšinou radosťou do toho, čo ho dokonca i baví, keď vie, že sú tu ľudia, ktorí to naozaj pozerajú a ocenia to. Áno, natáčanie videí ma baví a napĺňa ma to, natáčam o tom, čo ma baví - o knihách! Natáčala som však i iné videá a dosť intenzívne premýšľam, že sa k tomu opäť vrátim. Síce by nevychádzali pravidelne, ale neboli by to len také tie "kecačky" ako sú videá o knihách, ktoré prevažne natáčam...
Som rada, že sa s vami viem podeliť o moje názory na knihy a som naozaj neuveriteľne rada i za každý komentár, ale samozrejme i like či odber! Nie je to len o tom, že tieto "veci" zbieram ako je to u niektorých ľudí. Pre mňa to znamená to, že video si niekto naozaj pozrel a páčilo samu a navyše v komentároch sa odzrkadlí i spätná väzba alebo názor sledovateľa na obsah videa, spracovanie.
Chcem sa v tejto tvorbe zdokonaľovať a točiť i o inom, aby som zaujala aj väčší okruh ľudí. Teraz sú moje knihy najmä z prostredia fantasy a YA, je to spôsobené tým, že som teenagerka a takéto knihy jednoducho čítam a bavia ma! Toto zrejme až tak veľmi neovplyvním, ale pokúsim sa si svoju knižnicu okoreniť i o nejaké knihy z iných žánrov.

Zajtra odchádzam na lyžiarský výcvik, takže opäť nebudem nejako aktívna, ale v utorok by malo vyjsť nové video :) Určite vám o ňom dám vedieť i tu na blogu.

PS: Naozaj, naozaj veľmi ďakujem za tých 100 odberateľov ♥ Je to pre mňa neuveriteľné a dokáže ma to nakopnúť na zlepšenie mojej tvorby :)

2 komentáre:

  1. Ja som ti odber dala. Si fakt super a ja som už pozerala všetky tvoje vidá na Youtube. Niekedy ti dávam viac krát like na jedno video (chichi).
    prosím odpíš mi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne :), som rada, že sa Ti videá páčia :D

      Odstrániť